Lessen

Privelessen volwassenen

Door veranderde werkomstandigheden is het voorlopig niet mogelijk privélessen in te plannen. Hou deze site in de gaten voor wijzigingen per november 2021.

Naailessen voor Volwassenen

 

Bij Maak Lokaal kun je terecht voor naailessen op elk niveau in een kleine groep van maximaal 5 leerlingen.

 

De lessen duren twee uur en tijdens de les werk je aan je eigen project. Je kunt gebruik maken van de aanwezige machines, maar als je dat wilt, kun je ook je eigen machine meenemen.

 

Naast de basis naaitechnieken kan ik je het een en ander leren over patroontekenen, patronen aanpassen en mouleren. Ook het herkennen en verwerken van stoffen komt aan bod.

Kosten vanaf 15 november 2021:

Maandabonnement van 57,- per maand voor elke week les.

Maandabonnement van 33,- per maand voor om de week les.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

Tijden:

maandag- en dinsdagavond van 20:00-22:00

woensdag-, donderdag-, en vrijdagochtend van 9:00-11:00

De lessen zijn wekelijks met uitzondering van de schoolvakanties.

Het Maak Lokaal seizoen start 15 november. Aanmelden voor de wachtlijst is mogelijk.

 

Naailessen vanaf 9 jaar

 

Wil jij weten hoe een naaimachine werkt? Hoe je je eigen kleding en accessoires kunt (ver)maken? Wil je later misschien wel "iets" met mode gaan doen? Dan ben je nooit te jong om te beginnen!

 

Bij Maak Lokaal leer je de basisvaardigheden, van zomen tot het werken met rekbare stoffen. We maken onder meer een tas, een etui en een rokje (voor de jongens een broek of t-shirt). Je hoeft zelf niks mee te nemen, alle benodigde machines en materialen zijn in het atelier aanwezig, inclusief hippe stofjes.

 

Wanneer je de basisvaardigheden onder de knie hebt, bepaal je in overleg met ons wat je nog meer wilt maken. Aan de hand van leuke projecten leer je elke keer weer meer en beter naaien. En zo groeit je kennis en je kledingkast :).

Tijdstip: maandagmiddag 16:30-18:00, woensdagmiddag van 13:30-15:00 en van 15:30-17:00, vrijdagmiddag van 15:30-17:00, vrijdagavond van 19:00-20:30 voor jongeren

Nieuwe lessen starten vanaf 15 november 2021 en lopen door tot en met 15 juni 2022.

Met uitzondering van de schoolvakanties.

 

De kosten zijn 62,50 per maand inclusief thee en materialen. 

Het abonnement is per maand opzegbaar.

Er is plaats voor maximaal 5 leerlingen

 

Aanmelden en meer info via maaklokaal@hotmail.com of klik hier

 

Wil je het naaien gewoon een keertje uitproberen? Hou in de gaten wanneer ik de Open Textielwerkplaats JUNIOR organiseer. Kijk hiervoor in Agenda.